Svømmeklubben KVIK Kastrup
Svømning i verdensklasse - både for store og små

Kære Svømmere, forældre og personale i KVIK Kastrup

 

Vi har som klub besluttet os for at kommunikere om Covid-19 situationen via vores hjemmeside.

Som det sikkert er mange af jer bekendt, så har vi desværre Covid-19 udbrud blandt trænere og svømmere på to af vores konkurrence hold.

Et af vores konkurrence hold har været på træningslejr i Vildbjerg Sports og Fritidscenter i efterårsferien, hvorefter flere er blevet smittet. Så snart sygdom blev opdaget, blev klubbens ledelse kontaktet og med hjælp fra Styrelsen for Patientsikkerhed var det muligt for os at handle hurtigt. Forældre blev kontaktet og alle svømmere, holdledere og trænere blev testet direkte fra hjemkomst.

På et andet hold har vi indtil videre identificeret få smittede, hvorfor også dette hold er hjemsendt i selvisolation og til test jf. myndighedernes anbefalinger. Styrelsen for Patientsikkerhed er med inde over og leder os sikkert igennem de to incidenser.

KVIK Kastrup, som forening, tager smitteudbruddene meget seriøst. Vi har nedsat et COVID-udvalg bestående af Mette Gaard (Eliteleder), Niels-Jørgen Jørgensen (Cheftræner) og Kaj Flyger (Klubchef). Vi er dagligt i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og de implicerede parter kan kontakte udvalget når som helst ved tvivlsspørgsmål. Desuden har vi skærpet vores opmærksomhed på vores færden og rengøring i svømmehallerne og vi er ekstra opmærksomme på, at alle klubbens medlemmer og svømmehallens brugere overholder myndighedernes vejledninger.

Når det er sagt, så er det vigtigt for mig at pointere, at ingen af de identificerede smittede personer har været i Kastrup Svømmehal. Dette er sket i uge 42, hvor alle andre end K-hold har haft ferie. Vi lever op til myndighedernes vejledninger og politiet har været på besøg flere gange og godkendt vores færden i svømmehallen. Man kan derfor trygt fortsætte med svømning, men vil bede om, at I fortsat vil hjælpe med at håndhæve vores regler.

Skulle I have spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til undertegnede.

Med venlig hilsen

Kaj Flyger

Svømmeklubben KVIK Kastrup, Klubchef,
Mobil: +454117 9012
Mail: klubchef@kvikkastrup.dk

Kontor

Svømmeklubben KVIK Kastrup

Røllikevej 4

2770 Kastrup

kontor@kvikkastrup.dk

32521465

Cvr. nr. 20583517

 

Vi har kontortid og telefontid:
Mandag kl. 10:00-18:00
Onsdag kl. 10:00-18:00
Torsdag kl. 10:00-18:00
Fredag kl. 10:00-18:00


Tirsdag, lørdag, søndag og Helligdage er der lukket

Find os her

Kastrup svømmehal

Røllikevej 4, 2770 Kastrup

Link til maps

 

Pilegårdsbadet

Ole Klokkersvej 19, 2770 Kastrup

Link til maps

 

Korsvejsbadet

Tårnbyvej 3, 2770 Kastrup

Link til maps

 

Sociale medier

Følg og på Facebook