MiniHaletudser
MiniHaletudserne fungerer både som overgangshold fra FarMorBarn-holdene, men kan også være indgangsholdet for helt nye medlemmer. Holdene er for børn, det år de fylder 5 år.

Holdet henvender sig til børn, der er klar til at modtage undervisning. Tilvænning til vandet og svømningen foregår gennem leg og øvelser. På dette første niveau skal børnene lære at være fortrolig i og med vandet. Her er det centrale at kunne komme i vandet, få vand i ansigtet og til sidst få ansigtet og resten af hovedet under vandet. Barnet skal lære at bevæge sig aktivt og passivt i vandet. Aktivt ved at bruge arme og ben til at skabe fremdrift, og passivt ved at ændre på kroppens tyngdepunkt og derved kunne skifte mellem at flyde i overfladen til at stå på bunden. På dette niveau lærer barnet at svømme crawl og rygcrawl.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen