Kære KVIK Kastrup medlem,

Mandag d. 23. november 2020 åbnede KVIK Kastrup en ny webshop for alle vores medlemmer. Dette er i samarbejde med Sportigan København som lancerer SWIMKING, en ny landsdækkende webshop med mange spændende ting.

Vores nye KVIK klubtrøjer (T-shirt og polo) er kommet på lager, og kan bestilles derfra. Vi har fået lavet KVIK mundbind, KVIK badehætter, KVIK drikkedunk m.m. Alt findes i KVIK KOLLEKTIONEN.

Der vil altid være fordele ved at handle på SWIMKING.DK i form af gode rabatter og klubtilbud. Hus når du tjekker ud efter et køb på siden, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor de sender bl.a. tilbud, nyheder, klub rabatter m.m. ud.

Da KVIK Kastrup er de første, der får adgang til hjemmesiden vil SWIMKING rigtig gerne høre, hvis I oplever problemer i forbindelse med Jeres køb. Dette kan I gøre på support@swimking.dk, de vil selvfølgelig også gerne høre Jeres ros.

Du kan komme ind på kvik siden ved at gøre følgende:

Du kan også tilgå siden ved at gå ind på swimking.dk og klik på KLUB LOGIN oppe i toppen eller nede i bunden i højre side.

Bruger: Kvikshop
Password:
Kviksvøm

Alle bestillinger vil blive leveret til din dør eller hos Sportigan Vesterbrogade 54. Du kan også vælge afhentning på KVIK Kastrups kontor i Kastrup Svømmehal.

Vi glæder os til at se jer i shoppen.

Med Venlig Hilsen

Svømmeklubben KVIK Kastrup og SwimKing.

Bente Härstedt & Thomas Jensen Agerkilde

Vi har kontortid og telefontid:
Mandag kl. 10:00-18:00
Onsdag kl. 10:00-18:00
Torsdag kl. 10:00-18:00
Fredag kl. 10:00-18:00

Tirsdag, lørdag, søndag og Helligdage er der lukket