Velkommen til KVIK-Babysvømning

Babysvømning
Vand er et fantastisk element for babyer. Vandet giver mulighed for at opleve en helt anderledes bevægelsesfrihed samt lydunivers, end det er muligt på land. Når man som forælder er sammen med sin baby i vandet, oplever man en helt speciel form for nærhed og nærvær – båndet mellem baby og forælder styrkes.

I Svømmeklubben KVIK har vi hold for de helt små babyer og frem til de er 3-4 år. Alle hold foregår i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal, hvor temperaturen er 34 grader varmt. På holdene underviser veludannede instruktører.

Vores anbefalinger til opstart

• Vi anbefaler, at du har vandtilvænnet dit barn forinden, og at din baby vejer min. 4 kg. før I besøger svømmehallen første gang. Selvom vandet er varmt, så er det lavere end kropstemperaturen. Med en vægt på min. 4 kg kan de fleste babyer holde til at være i vandet 20-25 min.
  • Vi anbefaler herudover, at moderen har været til kontrol hos lægen inden adgang til bassinet, så der ingen infektionsfarer er.
  • Hvis I som forældre kan mærke på babyen, at det er overvældende med alt det nye, så begynd i det små. Gå hellere lidt før op af vandet de første par gange og have fået en god oplevelse, fremfor at presse babyen igennem hele undervisningen.
  • Der skal altid være min. 1 voksen/forælder med i vandet per barn på vores hold i babysvømning. Ofte vil der være plads til, at to voksne kan deltage. Det skal i dog aftale nærmere med instruktørerne på holdet.
 Tilmelding til venteliste sker her – husk det er baby der skal tilmeldes ventelisten, ikke mor eller far.