Polo play

Holdet tæller drenge og piger i 8 til 11-12 års alderen, alle med den samme glæde for at lave forskellige aktiviteter og lege i vandet, med og uden bolde. Vi har et stærkt fællesskab og dyrker det det gode kammeratskab samt at det skal være en positiv oplevelse og sjovt at gå til sport.

På holdet bruges primært princippet “lær gennem leg”, så legen fylder rigtigt meget i træningen. Der bliver også udviklet bevægelse i vandet vha. lege med bolde og andet udstyr.

Svømmefærdighederne bliver ligeledes udviklet, men kun i svømmearter som relaterer sig til vandpolo.

Holdet er rigtigt godt alternativ til barnet, der gerne vil være aktiv på en sjov og anderledes måde. Holdet vil i øvrigt komme til at deltage i samlinger og aktiviteter med andre klubber rundt omkring i landet, hvor der vil være mulighed for at møde andre i samme aldersgruppe.

Træneren hedder Lukas og er udviklet via KVIK’s eget ungdoms system. Lukas har en rigtig god forståelse for hvor vigtigt det er, at træningen skal være sjov og samtidig udfordrende.

Træningen foregår i børnebassinet om onsdagen fra kl. 19.30-20.00 i Kastrup Svømmehal.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om Polo play, så kontakt Nichlas Hassel på mobil 2449 3322 eller på mail formand_polo@kvikkastrup.dk.