Svømmeklubben KVIK Kastrup
Svømning i verdensklasse - både for store og små

Beskrivelse – Voksenhold

 

 
For voksne svømmere har vi både hold med undervisning og hold med fri motionssvømning. Herunder kan du se vores forskellige hold og træningstider. Information om kontingent og tilmelding findes nederst på denne side.
Voksne begyndere

Undervisningen foregår enten samlet som hold med fælles undervisning, eller individuelt efter ønske.

Vi træner fx: korrekt svømning af de 4 svømmearter, korrekt vejrtrækning, vi dykker, laver forskellige vandøvelser, leger og ikke mindst hygger. Vi lægger meget vægt på den enkeltes ønske, hvad skal resultatet blive af svømmeundervisningen.

For at blive tilmeldt dette hold, skal du have kendskab til de forskellige svømmearter, kunne svømme mindst en svømmeart, og du må ikke være bange for at få vand i hovedet. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Holdoversigt:

 • Mandage, kl. 20.00-20.45 i Pilegårdsbadet
 • Onsdage, kl. 21.15-22.00 i Korsvejsbadet
Voksen øvet

Undervisningen foregår enten samlet som hold med fælles undervisning eller individuelt efter ønske.

Holdet bygger videre på niveauet fra Voksne begyndere, og derfor skal du være godt svømmende i mindst 2 stilarter, og have kendskab til alle 4 stilarter.

Holdoversigt:

 • Tirsdage, kl. 20.30-21.15 i Pilegårdsbadet
Vandskræk for voksne

Vi svømmer i begge hallens bassiner, og der er 2 trænere på holdet. Undervisningen foregår enten samlet som hold med fælles undervisning, eller individuelt efter ønske.

Vi træner fx: Vandtilvænning, bevægelse i vand, svømmeteknikker, vejrtrækningsøvelser, flydeøvelser på maven og ryggen, vi dykker, leger og ikke mindst hygger. Vi lægger meget vægt på den enkeltes ønske, hvad skal resultatet blive af svømmeundervisningen.

Der er ingen krav for at blive tilmeldt dette hold. Du skal bare have et ønske om at kunne bevæge dig i vand.

Til din oplysning svømmer vi ikke med hjælpemidler som arm vinger og korkbælter. Der vil altid være mindst en træner med i vandet. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Holdoversigt:

 • Tirsdage, kl. 21.15-22.00 i Pilegårdsbadet
Crawlhold

Undervisningen foregår både samlet som hold og individuelt. På holdet arbejdes der med at lære korrekt crawlteknik, med fokus på elementer som kropsposition, hovedstilling, vejrtrækning og benspark. På holdet introduceres korte træningsserier, så der trænes også udholdenhed primært i crawl.

Der er ingen krav til at blive tilmeldt begynderholdene. Du skal bare have et ønske om at forbedre din crawl. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Krav til tilmelding på fortsætterholdene:

 • Man skal kunne svømme 100 meter crawl uden pause.
 • Man skal kunne svømme crawl-ben på siden uden at løfte hovedet over vandet.
 • Man skal kunne sidde på bunden i minimum 15 sek.

Holdoversigt:

 • Onsdage, kl. 20.30-21.15 i Korsvejsbadet (begynder)
 • Torsdage, kl. 20.00-20.45 i Pilegårdsbadet (begynder)
 • Mandage, kl. 20.45-21.30 i Pilegårdsbadet (fortsætter)
 • Torsdage, kl. 20.45-21.30 i Pilegårdsbadet (fortsætter)
Vandgymmnastik/Aqua Fitness

Mandag aften har vi to hold med vandgymnastik/aqua Fitness i varmtvandsbassinnet i Kastrup Svømmehal.

Vandgymnastik er en effektiv og skånsom træningsform, hvor vi arbejder med hele kroppen. Vi arbejder med forskellige former for redskaber, og vi kombinerer konditions-, styrke- og bevægelighedstræning.

Da du ikke skal bære din egen vægt i vandet, er vandgymnastik velegnet til overvægtige og personer med led og rygproblemer.

Der er ingen krav til at blive tilmeldt dette hold. Du skal bare være glad for at bevæge dig i vand, have lyst til at blive forpustet og have let til smil.

Holdoversigt:

 • Mandage, kl. 19.20-20.10 i Kastrup Svømmehal
 • Mandage, kl. 20.10-21.00 i Kastrup Svømmehal
 
 
Voksen motion

På klubbens motionshold er der mulighed for at svømme efter eget ønske, benytte saunaen, eller bare svømme for at “snakke”.

Holdoversigt:

 • Tirsdage, kl. 20:30-21.15 i Pilegårdsbadet
 • Torsdage, kl. 20:00-20:45 i Pilegårdsbadet
Tilmelding og kontingent

Hvis du ønsker at starte på et af vores voksenhold sker dette her. Du kan vælge mellem forskellige afdelinger, så vælg den der passer bedst til dig. Du er også meget velkommen til at skrive i bemærkningsfeltet, hvis der er et specifikt hold, du ønsker at starte på.

Der kan være op til 2 måneders ventetid på svømmeholdene – og op til 6 måneders ventetid på vandgymnastik/aqua fitness.

Kontingent udgør pt. 450kr pr. kvartal. I forbindelse med tilmelding betaler du – udover dit kontingent – 100kr i indmeldelsesgebyr.

For mere information om vores kontingenter og medlemsbetingelser kan du læse her.