Svømmeklubben KVIK Kastrup
Svømning i verdensklasse - både for store og små

Varmtvandstræning for gravide

 
Afspænding og træning for gravide er en hensynstagende træningsform, der sigter mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. Træningen fremmer desuden din dybe respiration samt øger din evne til at slappe af og give efter. Du får trænet hele kroppen med særligt fokus på din stabilitet over lænd, bækken og mave.

Holdet er for alle gravide og har en særlig gavnlig effekt, hvis du har bækkenløsning eller smerter fra lænd og/eller bækken.
Som gravid i KVIK er du i trygge og fagligt meget kompetente hænder hos vores veluddannede fysioterapeut Mette. Hun tager individuelle hensyn og laver differentieret undervisning, som er gavnlig for dig med dine særlige behov under din graviditet.

Du er 45 min. i vandet efterfulgt af 15 min. til bad og omklædning. Vi slutter af i vores klubhus ‘Den Klorfri’ med at tale om graviditetsrelaterede emner.

Det er et lille hold med plads til max. 12 deltagere, som tager sted i vores 34 graders varmtvandsbassin. 
 
Tre hold at vælge imellem

  • Mandag aften: Holdet er hver mandag kl. 18.30-20.00 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal. Du betaler kun for to måneder ad gangen (enten 7 eller 8 mandage) og der er opstart hver anden måned – den 1. mandag i måneden.
  • Torsdag eftermiddag: Holdet er hver torsdag kl. 12.30-14 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal. Du betaler kun for en måned ad gangen (enten 3 eller 4 torsdage) og der er opstart hver måned – den 1. torsdag i måneden.
  • Fredag formiddag: Holdet er hver fredag kl. 10.30-12.00 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal. Du betaler kun for en måned ad gangen (enten 3 eller 4 fredage) og der er opstart hver måned – den 1. fredag i måneden.

Falder træningen på dage med skoleferie, helligdage og planlagte lukkedage, betaler du naturligvis ikke for en træning.

 
Kontingent

Kontingentet udgør 160 kr. pr gang og koster således 480 kr. for 3 gange, 640 kr. for 4 gange, 1.120 kr. for 7 gange og 1280 for 8 ganges træning.

Bemærk at prisen er inkl. adgangsbillet til svømmehallen, gratis parkering og 1 års passivt medlemsskab af KVIK.
Efter fødslen er du garanteret en plads for dig og dit barn på et af vores baby-svømmehold samt på et af vores Efterfødselshold.
 
Underviser på holdet

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask. Mette er en meget erfaren fysioterapeut med 19 års erfaring indenfor faget. Hun er specialiseret i undersøgelse, behandling og træning af gravide og kvinder, der har født. Du kan gå til både varmtvandstræning og gravidyoga som gravid samt efterfødselstræning hos Mette i Svømmeklubben KVIK.

Mette har stor erfaring med og kompetencer indenfor behandling og genoptræning efter kejsersnit. For mere info og evt. bookning af tid kan du kontakte Mette på telefon 22 90 16 35.

Nøgleordene for Mettes praksis er tid, ro og nærvær. Hun tilpasser træningen til dig efter dine behov og ønsker også selvom du træner på et af vores hold.

Af efteruddannelser som fysioterapeut kan nævnes: Fysio-Pilates, Før- & Efterfødselstræning, Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund med Elin Solheim, Fysio-Flow (træning af fascier), Mc Kenzie rygbehandling, Idrætsfysioterapi, Dynamisk Stabilitet samt Bassintræning. Mette er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret Shakti Yogalærer fra Yogakompagniet med speciale indenfor graviditet, efterfødsel, overgangsalder etc.
Mette er desuden uddannet idrætsfysioterapeut og medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi samt Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi.  

 
Tilmelding
Du skal oprette en profil på vores hjemmeside og derefter tilmelde dig det ønskede hold. Bemærk at alle gravid- og Efterfødselshold ligger under topfanen EVENTS.

Vi glæder os til at se dig.