KVIK har indgået et partnerskab med energiselskabet Blue Energy!

Så hvad betyder det helt konkret for KVIK og for alle jer medlemmer?

Med dette partnerskab kan du fremover få en skræddersyet strømpakke, hvor du giver tilbage til KVIK.

Strøm præcis som du kender det

Som medlem hos KVIK får du Blue Energys Flex produkt, hvor du får strøm til kostpris OG samtidig udløser en betaling på 500 kr. direkte til KVIK.

Og bare rolig - de har lovet os, at lyset ikke vil blive blåt derhjemme ;)

Udover at Blue Energy har givet en håndsrækning til os og meget gerne vil det bedste for foreningsdanmark, så har de også en profil og et produkt, som KVIK meget gerne vil associeres med.

De leverer således både 100% klimavenlig strøm, har plantet en skov på 100.000 træer i Aarhus og slået markedsprisen på el de seneste 4 år.

Derfor kan vi med ro i sjælen sige, at man både støtter klimaet, ens pengepung og det vigtigste - KVIK.

I en tid, hvor vi søger efter initiativer for at skaffe penge til klubben, så er dette en simpel, nem, god og hurtig måde, hvorpå vores medlemmer kan støtte klubben lige nu.

Vi håber at i alle vil støtte op omkring partnerskabet - vi har brug for det.

Du kan melde din hustand til lige her, på under 2 minutter. Blue Energy ordner resten derfra.