Er vandpolo noget for dig?

KVIK Vandpolo er en succesfuld dansk vandpoloklub. Vi har et seniorhold, U17, U15 og U13 samt Polo Play for de 6-11 årige. For U17 piger og ældre, har vi startfællesskab med Slagelse. Så der er plads til spillere i alle aldre.

I KVIK vandpolo udvikler vi fysik, svømmeevner, tekniske færdigheder med bold i vandet og selvfølgelig vandpoloegenskaber. Samtidig bliver der også lagt stor vægt på, at det skal være sjovt, og fordi det er en holdsport, skal der være plads til alle.

Poloplay

Er du under 11 år og elsker at lege i vand, kan lide at lege med bolde, er til et stærkt sammenhold og sjove aktiviteter, så er poloplay måske noget for dig.

Ungdomsvandpolo

Er du i alderen 11-17 år og søger en anderledes sport med udfordringer og som kræver noget ekstra? Søger du et sammenhold og et kammeratskab ud over det sædvanlige? Eller er du ganske enkelt bare glad for at gå i svømmehallen, men træt af at svømme baner og kunne godt tænke dig at lave nogle vandaktiviteter sammen med andre? Så kunne Ungdomsvandpolo i KVIK måske være noget for dig.

Seniorvandpolo

Hvis du en etableret vandpolo spiller og har spillet før, kunne klubbens seniorhold måske være noget for dig.

Tilmelding sker gennem kontoret eller ved at kontakte Nichlas Hassel på mobil 2449 3322 eller på mail formand_polo@kvikkastrup.dk.