Kære Svømmere, forældre og personale i KVIK Kastrup

Vi har som klub besluttet os for at kommunikere om Covid-19 situationen via vores hjemmeside.

Som det sikkert er mange af jer bekendt, så har vi desværre Covid-19 udbrud blandt trænere og svømmere på to af vores konkurrence hold.

Et af vores konkurrence hold har været på træningslejr i Vildbjerg Sports og Fritidscenter i efterårsferien, hvorefter flere er blevet smittet. Så snart sygdom blev opdaget, blev klubbens ledelse kontaktet og med hjælp fra Styrelsen for Patientsikkerhed var det muligt for os at handle hurtigt. Forældre blev kontaktet og alle svømmere, holdledere og trænere blev testet direkte fra hjemkomst.

På et andet hold har vi indtil videre identificeret få smittede, hvorfor også dette hold er hjemsendt i selvisolation og til test jf. myndighedernes anbefalinger. Styrelsen for Patientsikkerhed er med inde over og leder os sikkert igennem de to incidenser.

KVIK Kastrup, som forening, tager smitteudbruddene meget seriøst. Vi har nedsat et COVID-udvalg bestående af Mette Gaard (Eliteleder), Niels-Jørgen Jørgensen (Cheftræner) og Kaj Flyger (Klubchef). Vi er dagligt i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og de implicerede parter kan kontakte udvalget når som helst ved tvivlsspørgsmål. Desuden har vi skærpet vores opmærksomhed på vores færden og rengøring i svømmehallerne og vi er ekstra opmærksomme på, at alle klubbens medlemmer og svømmehallens brugere overholder myndighedernes vejledninger.

Når det er sagt, så er det vigtigt for mig at pointere, at ingen af de identificerede smittede personer har været i Kastrup Svømmehal. Dette er sket i uge 42, hvor alle andre end K-hold har haft ferie. Vi lever op til myndighedernes vejledninger og politiet har været på besøg flere gange og godkendt vores færden i svømmehallen. Man kan derfor trygt fortsætte med svømning, men vil bede om, at I fortsat vil hjælpe med at håndhæve vores regler.

Skulle I have spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til undertegnede.

Kaj Flyger

Svømmeklubben KVIK Kastrup, Klubchef,
Mobil: +454117 9012
Mail: klubchef@kvikkastrup.dk